mandag 14. desember 2015

Advent

Jupp, vi er langt ute i Adventsmåneden.
Litt Advent og litt julesøm har det blitt, ikke ferdig med alt ennå, men må jo vise litt, så ikke det blir så himla mye på en gang.

I dag fikk vi første snøen, det er friskt og ikke veldig kaldt ute, rett under null, men enn så lenge beholdt vi det hvite dekket ut dagen iallefall.
Jeg ble ferdig med disse tre løperne i kveld, hadde bare lukkekanter igjen.
Og med kveld så er det ikke alltid så enkelt og få tatt bilde, Men snø og frost gjør det jo mye enklere.
Så til kattenes store glede, rigget jeg til ute ved et lite barne-bord som står rett ved døra mi.
Øynene mine falt på det veltede tørkestativet som skulle vært rydda inn først når bildet kom på skjermen her, da var det for seint, orka ikke å gjenta den seansen, selv om kattene nok hadde likt det veldig godt.  :)
Vel, vi starter ,ed Adventsløperen, det var akkurat såvidt lite nok vind til å holde fyr i lysa. :)

Sydd i stable og skjære-teknikk og med stjerner sydd på som hurtig-hjørner. Og i crazy-quilt stil :)

Og så ønsket min datter seg to løpere for langbord, hun har et ganske langt og et veldig langt, og ho er veldig kresen når det gjelder stoffvalg, ikke mye forskjellig og ikke no særlig farger, og likevel litt rustikt.  Jeg håper jeg har truffet med disse, regner igrunnen med det :)
Nærbilde av den med rødt i. Ja, jeg har gjort et ærlig forsøk på å frihåndsquilte et slags motiv, det gikk ikke særlig bra, men nå ble den sånn da :D
Jeg skal og sy et par løse fylte hjerter i de røde stoffene, ho ville ikke ha hjerter sydd på midtpartiet, så da får det bli noen løse som kan ligge oppå eller henges i vindu.  :):Og her er de alle:

2 kommentarer:

  1. Kjempefine! Likte spesielt godt den korteste til Tina. :-) Du er gørrgod!

    SvarSlett